|
Może Cię również zainteresujeOpisOddajemy w Państwa ręce znakomitą lekturę, byście Państwo mogli zawartą w niej wiedzą podzielić się z rodziną i znajomymi. Najnowsze badania dowodzą, że ten cenny olej obniża poziom cholesterolu, zapobiega miażdżycy i łagodzi dolegliwości reumatyczne. Wzmacnia układ odpornościowy i może chronić przed zachorowaniem na nowotwory. Należy także do najcenniejszych olejów spożywczych, gdyż obfituje w ważne dla organizmu kwasy tłuszczowe i naturalne antyoksydanty. Autorem książki jest dr nauk medycznych Peter Schleicher, który prowadzi gabinet lekarski w Monachium, gdzie zajmuje się immunologią i leczeniem nowotworów. Po studiach medycznych odbył specjalizację w dziedzinie chirurgii doświadczalnej, anestezjologii i chirurgii ogólnej. W 1984 roku został dyrektorem Instytutu Badania Nowych Metod Leczenie Chorób Przewlekłych i Immunologii w Monachium i otworzył gabinet medycyny ogólnej. Od wielu lat pracuje nad nowymi sposobami żywienia. Jest autorem licznych poradników medycznych i dietetycznych.
Opinie naszych Klientów
Powiedz co myślisz o tym produkcie - dodaj swoją opinię
Ostatnio oglądane
|
Produkt niedostępny |